Træfældning og beskæring af træer tilbydes​

Hos Skovmanden er vi specialister i træfældning og beskæring af træer. Arbejdet udføres af professionelle, og vi er selvfølgelig fuldt forsikrede. Vi kan klare træfældning i og omkring Silkeborg, Aarhus og Skanderborg.Nedenfor kan du læse mere om de to forskellige metoder, vi oftest benytter under træfældning:

Først vurderes træet - har det en hældning, og kan det lægges ned i ét stykke? Vi vurderer også, om træet kan have råd eller andre sygdomme. Samtidig tager vi højde for vindforhold, som kan spille ind, når træet fældes. Først efter denne grundige vurdering slår vi fast, om det er forsvarligt at fælde træet, eller om en beskæring af træet er mere optimal. Hvis det er forsvarligt at fælde det, udføres en træfældning.

Hvis det ikke umiddelbart kan lade sig gøre med en træfældning i et stykke, kan det i stedet klares med klatreteknik og specialudstyr. Frem for at lægge træet ned i et stykke, skæres det ned i mindre “bidder”.

Hvis ikke der er plads omkring træet til at stykkerne kan falde, eller hvis underlaget ikke kan holde til det, bruges avancerede nedfiringsmetoder til at få dem sikkert ned på jorden. Vi udfører også træfældning samt beskæring via lift og kran. Se eksempel på en vanskelig træfældning her

Beskæring af træer i stedet for fældning

Udover træfældning udfører vi beskæring af alle typer træer og beplantning lige fra buske til hække og frugttræer. Indgrebene er meget forskellige, alt efter hvilken træsort der er tale om, og vi laver altid så blid en beskæring som muligt for at skåne træet og undgå, at det får store sår, som det har svært ved at lukke igen.

Hvis du ønsker beskæring af store grene af et træ, anbefaler vi, at der udføres en forberedende beskæring. Det vil sige, at man fjerner noget af grenens bladmasse og vender tilbage efter 2-3 år for at skære resten af. På denne måde forberedes træet på den kommende beskæring og står derfor bedre rustet til beskæringen.

Vi udfører kun beskæringsopgaver, som giver gode resultater, og vi rådgiver gerne om, hvordan disse kan udføres, så du ikke ender med et træ, der er rådnet oppe fra. Kontakt os for at høre mere omkring beskæringsarbejde.

Ofte stillede spørgsmål om træfældning og beskæring:

Hvad bliver der af brændet efter træfældning?

Træet kan efter kundens ønske skæres op og kløves til brænde, eller det kan bortskaffes.

Hvad med grenaffald?

Grenene kan efter kundens ønske hugges til flis, som med fordel kan lægges ud i bede og lignende - eller bortskaffes på trailer eller i container.

Har du noget haveaffald til at ligge, så hjælper vi dig også gerne af med dette.

Kontakt os i dag og hør mere om træfældning

Vi sælger billig pejsebrænde i ask, bøg, eg, birk, blandet løv og gran. Brændet kan afhentes i Gl. Laven – eller det kan leveres lige til døren.

Læs mere om det her eller ring og bestil nu på telefon 50 50 72 83. Du er også velkommen til at skrive en e-mail til info@skovmanden-tobias.dk og derved høre mere om træfældning og beskæring af træer.​​

Kontakt os​

Ønsker du et uforpligtende tilbud på en opgave, så kontakt os ved at udfylde formularen. Vi besvarer din henvendelse snarest muligt.​

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Det siger vores kunder på TrustPilot​

​★ ★

 ​Dygtig og fleksibel!

Vi skulle både have ryddet noget krat, flyttet et par planter og sat et stort hegn op. Det blev løst flot og fornuftigt! Kan varmt anbefale Skovmanden, der både er sympatisk og jordnær.

Total sympatisk mand

Total sympatisk mand, overholder alt hvad der er lovet, kommer til tiden og fældede mit kæmpe træ i min lille have DYBT imponeret...TAK

Om os

Skovmanden

​CVR: 32613144

Kontakt os

Telefon: 50 50 72 83

E-mail: Info@skovmanden.dk