Træfældning og beskæring af træer tilbydes

Har du et æbletræ, et pæretræ eller et helt andet slags træ, som skal beskæres eller fældes? Så er du kommet til det rette sted. Hos Skovmanden er vi nemlig specialister i træfældning og beskæring af træer. Arbejdet udføres altid af professionelle, og vi er selvfølgelig fuldt forsikrede.

Vi kan klare alle opgaver i forbindelse med fældning af træer, beskæring og træpleje i og omkring Silkeborg, Aarhus og Skanderborg, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har brug for hjælp.

Vores metoder til træfældning

Nedenfor kan du læse mere om de to forskellige metoder, som vi oftest benytter under træfældning.

Først vurderes træet: Har det en hældning, og kan det lægges ned i ét stykke? Derudover vurderer vi også, om træet kan have råd eller andre sygdomme. Vindforhold, som kan spille ind, når træet fældes, tager vi også højde for. Først efter disse grundige vurderinger slår vi fast, om det er forsvarligt at fælde træet, eller om en beskæring af træet er mere optimal.

Hvis det er forsvarligt at fælde træet, udfører vi naturligvis en træfældning, men hvis det ikke umiddelbart kan lade sig gøre med en træfældning i et stykke, kan det i stedet klares med klatreteknik og specialudstyr. På den måde vil vi, fremfor at lægge træet ned i ét stykke, skære det ned i mindre “bidder”.

Hvis ikke der er plads omkring træet til at stykkerne kan falde, eller hvis underlaget ikke kan holde til det, så bruger vi avancerede nedfiringsmetoder til at få dem sikkert ned på jorden. Vi udfører også træfældning samt træbeskæring via lift og kran. Se gerne et eksempel på en vanskelig træfældning her.

Beskæring af alle typer træer

Udover træfældning udfører vi som sagt beskæring af alle typer træer og beplantning lige fra buske til hække og frugttræer. Indgrebene er meget forskellige alt efter, hvilken træsort der er tale om, og vi laver altid så blid en beskæring som muligt for at skåne træet og undgå, at det får store sår, som det kan have svært ved at lukke igen.

​​

Hvis du ønsker beskæring af store grene på et træ, anbefaler vi, at der udføres en forberedende beskæring. Det vil sige, at man fjerner noget af grenens bladmasse og vender tilbage efter 2-3 år for at skære resten af. På denne måde forberedes træet på den kommende beskæring og står derfor bedre rustet til beskæringen.

Vi udfører kun beskæringsopgaver, som giver gode resultater, og vi rådgiver gerne om, hvordan disse kan udføres, så du ikke ender med et træ, der er rådnet oppefra. Kontakt os gerne for at høre mere omkring vores beskæringsarbejde.

Ofte stillede spørgsmål om træfældning og beskæring

Hvad bliver der af brændet efter træfældning?

Træet kan efter kundens ønske skæres op og kløves til brænde, eller det kan bortskaffes.

Hvad med grenaffald?

Grenene kan efter kundens ønske hugges til flis, som med fordel kan lægges ud i bede og lignende, eller det kan bortskaffes på en trailer eller i en container.

Har du noget haveaffald til at ligge, så hjælper vi dig også gerne af med dette.

Kontakt os i dag og hør mere om træfældning

Sidder du med spørgsmål til vores priser som f.eks. hvad koster træfældning? Eller kunne du tænke dig at høre nærmere om vores metoder? Du er altid velkommen til at kontakte os og høre mere. Vi udarbejder også altid gerne et uforpligtende tilbud til dig på din opgave med en god pris, som er så billig som muligt.

Vi sælger desuden billigt pejsebrænde i ask, bøg, eg, birk, blandet løv og gran, som kan afhentes i Gl. Laven eller leveres lige til døren. Læs mere om det her.

Ønsker du at kontakte os, kan det ske på telefon 50 50 72 83 eller via e-mail info@skovmanden.dk. Vi ser frem til at høre fra dig og fortælle mere om træfældning og beskæring af træer.​

Kontakt os​

Ønsker du et uforpligtende tilbud på en opgave, så kontakt os ved at udfylde formularen. Vi besvarer din henvendelse snarest muligt.​

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Det siger vores kunder på TrustPilot​

​★ ★

 ​Dygtig og fleksibel!

Vi skulle både have ryddet noget krat, flyttet et par planter og sat et stort hegn op. Det blev løst flot og fornuftigt! Kan varmt anbefale Skovmanden, der både er sympatisk og jordnær.

Total sympatisk mand

Total sympatisk mand, overholder alt hvad der er lovet, kommer til tiden og fældede mit kæmpe træ i min lille have DYBT imponeret...TAK

Om os

Skovmanden

​CVR: 32613144

Kontakt os

Telefon: 50 50 72 83

E-mail: Info@skovmanden.dk