Rodfræsning og stubfræsning udføres af professionelle

Har du en opgave, hvor du skal bruge en professionel til fræsning af stubbe og fræsning af rødder? Så er Skovmanden i Silkeborg den helt rette virksomhed at kontakte. 

Vi står for både fjernelse af træstub og fjernelse af trærod ved at udføre stubfræsning og rodfræsning. Det kan vi gøre i alle størrelser, hvilket vil sige, at det både kan være af bambusrødder, hækrødder og lignende.

Det er vigtigt for os at kunne tilbyde vores kunder den bedste stubfræsning og rodfræsning med det nyeste materiel, og derfor har vi anskaffet os en kompakt maskine, så vi kan komme ind i næsten alle private haver. Vi kommer især hos kunder i bl.a. Silkeborg, Skanderborg, Aarhus og omegn, så tøv ikke med at kontakte os, hvis vi skal hjælpe dig i dette område.

Restproduktet bør fjernes

Efter en stubfræsning bliver der et restprodukt bestående af jord og flis. Står stubben på en plæne, bør du fjerne noget af flisen efter fræsningen. Derudover bør du påfylde et lag med frisk muldjord, så det er nemmere at få de nye græsfrø til at spire. Ønsker du, at vi bortskaffer restproduktet for dig, så hjælper vi dig også gerne med dette.

Hvad koster stubfræsning og rodfræsning?

Vores priser på stubfræsning og rodfræsning beregnes ud fra stubbens diameter i jordhøjde. Skal vi give dig en helt konkret pris, er vi derfor nødt til at kende nærmere til din opgave og omfanget af den. Du er altid velkommen til at kontakte os, så vi kan udarbejde et godt tilbud til dig med en så billig pris som muligt.​

Kontakt os for at høre mere om rodfræsning og stubfræsning

Skal vi stå for fræsning af en træstub hos dig, eller ønsker du at høre mere om vores metoder? Vi tager gerne en god snak med dig om din specifikke opgave eller fortæller mere om stubfræsning og rodfræsning.

Har du andre spørgsmål, står vi naturligvis også klar til at besvare dem. Ring til os på telefon 50 50 72 83 eller skriv til vores e-mail info@skovmanden.dk, så vender vi tilbage til dig.

Vi ser frem til at hjælpe dig med din opgave.

​​

Kontakt os​

Ønsker du et uforpligtende tilbud på en opgave, så kontakt os ved at udfylde formularen. Vi besvarer din henvendelse snarest muligt.​

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Det siger vores kunder på TrustPilot​

​★ ★

 ​Dygtig og fleksibel!

Vi skulle både have ryddet noget krat, flyttet et par planter og sat et stort hegn op. Det blev løst flot og fornuftigt! Kan varmt anbefale Skovmanden, der både er sympatisk og jordnær.

Total sympatisk mand

Total sympatisk mand, overholder alt hvad der er lovet, kommer til tiden og fældede mit kæmpe træ i min lille have DYBT imponeret...TAK

Om os

Skovmanden

​CVR: 32613144

Kontakt os

Telefon: 50 50 72 83

E-mail: Info@skovmanden.dk