​Stubfræsning hjemme hos dig

Vi udfører stubfræsning og rodfræsning af rødder og stubbe i alle størrelser - herunder også bambusrødder, hækrødder og lignende. Det er vigtigt for os at kunne tilbyde vores kunder den bedste stubfræsning med det nyeste materiel, og derfor har vi nu anskaffet en kompakt maskine, således vi kan komme ind i næsten alle private haver.

Der beregnes pris for stubfræsning ud fra stubbens diameter i jordhøjde. Vi foretager fræsning af stubbe og rødder i bl.a. Silkeborg, Århus, Skanderborg og Horsens.

Restprodukt efter stubfræsning

Efter en stubfræsning bliver der et restprodukt bestående af jord og flis. Står stubben på en plæne, bør du fjerne noget af flisen efter fræsningen. Derudover bør du påfylde et lag med frisk muldjord, så det er nemmere at få de nye græsfrø til at spire. Ønsker du, at vi bortskaffer materialet for dig, hjælper vi også gerne med dette.

Lyder det som noget for dig?

Så kontakt os allerede i dag. Vi tager en god snak med dig om din specifikke opgave og giver dig et godt og uforpligtende tilbud på stubfræsning.

Har du spørgsmål vedrørende stubfræsning, står vi naturligvis også klar til at besvare dem. Ring til os på telefon 50 50 72 84 eller skriv til os på e-mail info@skovmanden-tobias.dk. Vi ser frem til at hjælpe dig med din opgave.

Kontakt os​

Ønsker du et uforpligtende tilbud på en opgave, så kontakt os ved at udfylde formularen. Vi besvarer din henvendelse snarest muligt.​

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Skovmanden     CVR: 32613144     Mollerup Bygade 4     ​8600 Silkeborg​     Telefon: 50 50 72 83      info@danaweb.dk 

​Vurderet 9,3 ud af 10 stjerner på baggrund af 23 anmeldelser på Trustpilot