Hvem er vi?​

​Derudover har vi fast underleverandører, der hjælper til ved større opgaver.

Vi håber du vil bruge lidt tid på at kigge dig omkring på siden. Du er også altid velkommen til at ringe til os på Tlf. 50 50 72 83, eller skrive til os på info@skovmanden.dk.

Vores værdier

Alle opgaver starter med en god dialog. Vi lægger stor vægt på at lytte til vores kunder, for at forstå hvad deres behov i bund og grund er. Først derefter kan vi levere den bedste løsning - til den rette pris.

Vores arbejde udføres altid effektivt, og vi går altid langt for at lave det bedste resultat til en konkurrencedygtig pris. Vi henvender os både til private og virksomheder, og påtager os både store og små opgaver.

Den totale entreprise

Vi tilbyder altid samlede løsninger på opgaver. Så er der f.eks. brug for en vognmænd, skoventreprenører, tømrere eller andet, har vi faste samarbejdspartnere, som står klar til at assistere.

Fuld forsikring!

Vi udfører ofte krævende og avancerede opgaver – derfor har vi naturligvis også en forsikring der dækker enhver skade, hvis uheldet skulle være ude. Vi er forsikrede gennem Topdanmark.

Tobias Sjolte Hansen

​Ejer af firmaet, Uddannet Skov- & naturtekniker med speciale i produktion (2009). Herunder skovning af stort træ, samt dyrkning af juletræer og pyntegrønt. Desuden haves diverse kurser indenfor træklatring, beskæringsteknikker, nedfiring mv.

Tobias startede firmaet i januar 2010, og har p.t. 1 fastansat.

Kontakt os​

Ønsker du et uforpligtende tilbud på en opgave, så kontakt os ved at udfylde formularen. Vi besvarer din henvendelse snarest muligt.​

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Det siger vores kunder på TrustPilot​

​★ ★

 ​Dygtig og fleksibel!

Vi skulle både have ryddet noget krat, flyttet et par planter og sat et stort hegn op. Det blev løst flot og fornuftigt! Kan varmt anbefale Skovmanden, der både er sympatisk og jordnær.

Total sympatisk mand

Total sympatisk mand, overholder alt hvad der er lovet, kommer til tiden og fældede mit kæmpe træ i min lille have DYBT imponeret...TAK

Om os

Skovmanden

​CVR: 32613144

Kontakt os

Telefon: 50 50 72 83

E-mail: Info@skovmanden.dk