Haveanlæg for den perfekte have

Trænger du til at få ordnet dit haveanlæg, så kan vi også hjælpe dig med dette. Vi har stor erfaring inden for en lang række af forskellige arbejdsopgaver, så vi er godt klædt på til at kunne hjælpe dig med det meste haveservice. Hvis du bor i Silkeborg eller omegn, så kommer vi gerne forbi og kigger på dit haveanlæg.

Alt inden for haveanlæg

Lige meget, om dit haveanlæg blot består af en græsplæne, eller du har haven fuld af smukke blomster og frugttræer, så står vi klar til at hjælpe dig. Vi kan hjælpe dig al haveservice, eksempelvis at få anlagt en ny græsplæne eller vedligeholde den gamle. Vi står også gerne for at luge, klippe hæk og beskæring af træer. Med et flot haveanlæg vil du kunne nyde godt af din have hele året rundt.

Specialaftale om haveservice til dit behov

Man har forskellige behov for pleje af ens haveanlæg, hvorfor vi gerne sammensætter den perfekte løsning, der kan opfylde netop dine krav. Det kan eksempelvis være en aftale om plæneklipning hver 14. dag eller hækklipning to gange årligt. Det er dig, der bestemmer, hvordan du ønsker din aftale skal sammensættes.

Vil du vide mere om, hvad vi kan tilbyde dig i forbindelse med haveservice med haveanlæg, så skal du endelig kontakte os. Du kan ringe til os på telefon 50 50 72 83 eller skrive til os på e-mail info@skovmanden-tobias.dk allerede i dag. Vi glæder os til at høre fra dig.

Kontakt os​

Ønsker du et uforpligtende tilbud på en opgave, så kontakt os ved at udfylde formularen. Vi besvarer din henvendelse snarest muligt.​

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Skovmanden     CVR: 32613144     Mollerup Bygade 4     ​8600 Silkeborg​    Telefon: 50 50 72 83      Info@skovmanden.dk 

​Vurderet 9,4 ud af 10 stjerner på baggrund af 43 anmeldelser på Trustpilot